Programma gemist?

De Dorpsdokter gemist?

24-09-2010 19:25

De Dorpsdokter - Aflevering 121

Guus komt bij dokter Piet, omdat hij zijn been heeft opengehaald bij het werk in de schuur. De wond lijkt wat ontstoken. Rosemarie krijgt mevrouw Buitenhuis-Brandsma op bezoek. Bij haar heeft de top van een wattenstaafje losgelaten en is in haar oor blijven zitten. Maar er moet nog meer gebeuren. Piet gaat op huisbezoek bij mevrouw Doosje. Zij had een kunstheup die gereviseerd moest worden en Piet gaat even kijken hoe het met haar is. Bij Roelof komt Jalene met schilfertjes bij haar mondhoek. Minder likken en een zalfje moeten de klus klaren. Bij dokter Rosemarie komt de heer Schoemaker met jeukende plekjes op zijn rug. Dat had na een maand over moeten zijn, maar hij bleek niet al te trouw wat het insmeren betreft... Bij Roelof komt de heer de Boer die een plek op zijn neus heeft laten verwijderen. Zo ziet hij er weer knap uit voor zijn 50e huwelijksdag volgende week. Tijdens de weekenddienst in Giethoorn, moet Piet op bezoek bij een mevrouw die rillend van de koorts onder twee dikke dekens ligt, terwijl het buiten 25 graden is...
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

De Dorpsdokter gemist

Uitzending gemist van De Dorpsdokter? Hier kun je alle uitzendingen van De Dorpsdokter kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 54
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!