Programma gemist?

2Doc: Kleine delicten: rake klappen gemist?

22-09-2015 22:55

2Doc: Kleine delicten: rake klappen - 2Doc: Kleine delicten: rake klappen

Er wordt dieper ingegaan op een aantal strafzaken die betrekking hebben op mishandeling. De politierechter kan hier niet uitgaan van de feiten, maar moet ter plekke beslissen wie er gelijk heeft.Meer Slot van het tweeluik Kleine delicten. In deze documentaire wordt dieper ingegaan op een aantal strafzaken die betrekking hebben op mishandeling. Anders dan bij alcoholmisbruik of diefstal kan de politierechter hier niet uitgaan van de feiten, maar moet ter plekke beslissen wie er gelijk heeft en het is vaak Zijn woord tegen het Hare. Ook hier kan de kijker op basis van de voorgelegde getuigenissen zelf zien of zijn mening wel of niet overeenkomt met het oordeel van de rechter.Minder
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

2Doc: Kleine delicten: rake klappen gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Kleine delicten: rake klappen? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Kleine delicten: rake klappen, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Kleine delicten: rake klappen gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Kleine delicten: rake klappen? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Kleine delicten: rake klappen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!