Programma gemist?

KRO's Naaste Familie gemist?

30-09-2010 20:30

KRO's Naaste Familie - Aflevering 1

Realityserie. Twee gezinnen, die in samenstelling wellicht op elkaar lijken, maar op financieel gebied uitersten zijn, staan centraal. Waar de ene familie geen enkel financieel probleem heeft, kan het andere gezin de eindjes net (niet) aan elkaar knopen. Rob Kamphues brengt de gezinnen bij elkaar om elkaar te leren kennen, elkaar te inspireren en elkaar uiteindelijk te kunnen helpen. Daarbij is een grote rol weggelegd voor de kinderen. De kinderen introduceren Rob aan hun ouders en loodsen hem door hun eigen huis. In de tussentijd verdiept hij zich in het leven van arm en rijk. Ook Rob ervaart de grote contrasten. Bijvoorbeeld: de ene dag staat hij bij de schilderijen die de vrouw des huizes maakt voor een rijke sjeik in Dubai, terwijl hij de andere dag op stap gaat naar de voedselbank. De familie Loeve is rijk door heel zuinig en bewust te leven en keihard te werken. Dat is niet zonder slag of stoot verlopen. Zij leven in een landelijke omgeving waar eigenlijk geen armoede voorkomt. Althans, ze zouden het niet weten. Gepassioneerde kunstenares en docente Jose is getrouwd met Wim (directeur-eigenaar bedrijf in bouwmaterialen). Beiden zijn gescheiden en leven sinds ca. vier jaar samen. Zij komt uit een goed nest en heeft een hoge opleiding. Hij komt uit een arbeidersgezin. Samen runnen ze een opgroeiend gezin van vier jongens en drie meisjes. Twee meiden van Wim zijn al ouder en wonen niet meer thuis. De familie Timmermans woont in een beruchte wijk in Amersfoort. Het gezin is een niet werkende familie, bestaande uit ouders en vier kinderen. Het probleem is dat ze geen overzicht hebben in hun financiën en de schulden zich zo hebben opgestapeld, dat ze er geen uitweg meer in zien. Ze willen dan ook graag in de schuldsanering. De familie staat er wel heel realistisch in en blijkt met weinig al een zet in de goede richting te krijgen. Presentatie: Rob Kamphues.
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

KRO's Naaste Familie gemist

Realityserie. Twee gezinnen staan centraal, die in samenstelling wellicht op elkaar lijken, maar op financieel gebieduitersten zijn. Waar de ene familie geen enkel financieel probleem heeft, kan het andere gezin de eindjes net (niet)aan elkaar knopen. Rob Kamphues brengt de gezinnen bij elkaar om elkaar te leren kennen, elkaar te inspireren en elkaaruiteindelijk te kunnen helpen. Daarbij is een grote rol weggelegd voor de kinderen. De kinderen introduceren Rob aanhun ouders en loodsen hem door hun eigen huis. In de tussentijd verdiept hij zich in het leven van arm en rijk. Ook Robervaart de grote contrasten.

Uitzending gemist van KRO's Naaste Familie? Hier kun je alle uitzendingen van KRO's Naaste Familie kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!