Programma gemist?

Alles voor je kind gemist?

24-09-2015 22:15

Alles voor je kind - Alles voor je kind

Katja ontmoet de 16-jarige kitesurfster Isabeau uit Bussum. Ze heeft al flink wat titels op haar naam staan en haar doel is nu om wereldkampioen bij de senioren te worden.Meer Katja ontmoet de 16-jarige kitesurfster Isabeau uit Bussum. Ze heeft al flink wat titels op haar naam staan en haar doel is nu om wereldkampioen bij de senioren te worden. Het hele gezin werkt hard om haar ambitie te verwezenlijken.Maar omdat er in Nederland niet genoeg dagen zijn met goede wind om te trainen op zee hebben vader (en tevens trainer) Danny en stiefmoeder Kirsten besloten om te verhuizen naar het Spaanse Tarifa. Zij hebben in Nederland een succesvol eigen bedrijf opgebouwd en gaan dit nu managen op duizenden kilometers afstand. Dankzij de wereldschool, een online lesmethode, kan Isabeau in Tarifa haar tijd zo gunstig als mogelijk indelen. Zodra de wind optimaal is gaat Isabeau de zee op. En met de komst van kitesurfster Annelous Lammerts, die bij hen komt wonen in Tarifa, heeft Isabeau ook een trainingsmaatje van wie ze veel kan leren.Minder
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

Alles voor je kind gemist

Uitzending gemist van Alles voor je kind? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Alles voor je kind, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Alles voor je kind gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Alles voor je kind? Hier kun je alle uitzendingen van Alles voor je kind kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!