Programma gemist?

Ramadan special gemist?

13-09-2009 14:30

Ramadan special - Aflevering 15

Special naar aanleiding van de islamitische vastenmaand Ramadan. In een belangrijke bijdrage doorgrondt Abdulwahid van Bommel (docent geestelijke verzorging) het verlangen van de mens naar zijn Schepper, terwijl Leyla Çakir (voorzitter van de Nederlandse moslimvrouwen van Al Nisa) op haar beurt aan de kern van religieuze ontroering raakt. Het programma voert de kijker langs een sji'itische jongereniftar via een filosofische ontmoeting in de Poldermoskee naar een woning in Eindhoven. Hier leeft basisscholiere Aleyna en zij brengt een koranrecitatie. Presentatie: Abdellah Dami.
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

Ramadan special gemist

Special in het kader van de islamitische vastenmaand Ramadan, die dit jaar rond 1 september begint. De uitzendingenvinden plaats op 31 augustus, 7, 14, 21 en 28 september 2008.

Uitzending gemist van Ramadan special? Hier kun je alle uitzendingen van Ramadan special kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!