Programma gemist?

Het Beste van 10 jaar Vals Plat gemist?

27-09-2015 16:26

Het Beste van 10 jaar Vals Plat - Het Beste van 10 jaar Vals Plat

Portretten van Aat Schilperoort en Winnie Fonseka.Meer -Aat Schilperoort (63) is een verzamelaar: kratten vol Lego maar ook ruim 4.000 badpakken. In zijn jeugd was Aat al gek op vrouwenkleding en kwam daardoor steeds in problemen. Hij verklaart zijn travestie zelf uit zijn moeders angst voor mannelijkheid. Aat was erg close met zijn moeder, maar zij accepteerde Aats verschijning als Angela niet. Vlak na haar dood begrijpt Aat via een medium dat zijn moeder hem tóch accepteerde zoals hij was. Daardoor kan Aat de Angela die in hem zit dood verklaren. Hij gooit zijn badpakken in de container. -Winnie Fonseka groeide op in een weeshuis in Sri Lanka. Toen ze achttien was verliet ze het weeshuis en ging ze de wijde wereld in, op zoek naar een beter leven. Maar die droom kwam niet uit. Winnie kwam in dienst bij een adellijke familie in Nederland, als bediende in hun enorme villa. Ze moest keihard werken, 24 uur per dag. En ze werd niet altijd even goed behandeld. Ruim veertig jaar werkte Winnie op het landgoed, tot het moment dat de eigenaren stierven. Toen was Winnie eindelijk vrij om te doen waar ze zelf zin in had.Minder
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

Het Beste van 10 jaar Vals Plat gemist

Uitzending gemist van Het Beste van 10 jaar Vals Plat? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Het Beste van 10 jaar Vals Plat, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Het Beste van 10 jaar Vals Plat gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Het Beste van 10 jaar Vals Plat? Hier kun je alle uitzendingen van Het Beste van 10 jaar Vals Plat kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 7
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!