Programma gemist?

How Nature works gemist?

27-09-2015 19:14

How Nature works - How Nature works

We reizen de wereld rond langs het water: van afgelegen bergriviertjes over uitgestrekte meren en moerassen tot koraalriffen en diepe oceanen.Meer We reizen de wereld rond langs het water: van afgelegen bergriviertjes over uitgestrekte meren en moerassen tot koraalriffen en diepe oceanen. De reis begint in de bergen van IJsland en gaat dan naar de Zuid-Amerikaanse Pantanal, het grootste moerasgebied ter wereld. Daarna trekken we naar de mangrovemoerassen in de monding van de Ganges in Bangladesh. Via de paradijselijke koraalriffen van de Malediven duiken we daarna onder in de diepe oceaan om na te gaan hoe de grote stromingen ervoor zorgen dat de enorme hoeveelheden voedingsstoffen in het water niet verloren gaan op de bodem van de oceaan.Minder
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

How Nature works gemist

Uitzending gemist van How Nature works? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van How Nature works, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van How Nature works gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van How Nature works? Hier kun je alle uitzendingen van How Nature works kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!