Programma gemist?

Kamphues over de kop gemist?

14-09-2009 21:25

Kamphues over de kop - Aflevering 1

Een goede vriend van Rob doet er alles aan om Rob ervan te overtuigen dat hij in een midlifecrisis zit. Rob zelf wil deze midlifecrisis niet zien en vertelt iedereen enthousiast over zijn toekomstplannen. Bij het wegbrengen van z'n vuile wasgoed brengt Rob als eerste zijn moeder op de hoogte van de raceplannen die hij heeft. Zijn moeder vindt het allemaal prima, zolang hij maar aan zijn kinderen denkt. Rob gaat naar een Porsche-dealer en vertelt daar over zijn geheime wens en langgekoesterde droom om een Porsche te willen kopen. Hij krijgt voor een dagje een Porsche mee en laat z'n kans niet liggen om deze aan zijn vrienden te laten zien. Hij rijdt eerst naar zijn vriend Peter Heerschop. Daarna haalt hij zijn moeder op voor een testritje, in de hoop bij haar meer begrip te vinden. Seat nodigt Rob uit om te komen kijken tijdens een testdag in Monza, Italië. Alleen kijken! Rob is als een klein jongetje in een snoepwinkel. Hij snuffelt aan de raceauto's en loopt rond met een grote grijns. Dit is wat hij wil! Maar zal Seat hem toelaten in een professioneel raceteam? Tegelijkertijd gaat Rob op zoek naar liefde. Na 30 jaar krijgt hij een mail van zijn jeugdliefde Frederica uit Italië. Hij haalt herinneringen op, laat foto's zien en overweegt haar weer eens op te zoeken. Zal, net als 30 jaar geleden, zijn hart in vuur en vlam staan? Presentatie: Rob Kamphues.
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

Kamphues over de kop gemist

Het programma 'KRO Kamphues over de kop' volgt Rob Kamphues in een bijzondere tijd van zijn leven: zijn midlifecrisis. Alhoewel Rob die zelf niet ziet en ook niet wil zien, Rob is zijn droom aan het najagen. Hij wil coureur wordenen wil zich aansluiten bij een professioneel raceteam. Maar Rob is ook een pas gescheiden 48-jarigetelevisiepresentator die op zoek gaat naar zijn jeugdliefde in Italië, salsa wil leren dansen en zich helemaal laat'restylen' vanwege zijn 'nieuwe ik'. Het programma geeft een openhartige kijk in de privepersoon Rob Kamphues; overzijn vriendschappen, dromen en nooit eerder uitgesproken verlangens.

Uitzending gemist van Kamphues over de kop? Hier kun je alle uitzendingen van Kamphues over de kop kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!