Programma gemist?

De Dorpsdokter gemist?

29-10-2010 19:25

De Dorpsdokter - Aflevering 126

We lopen mee met Roelof Moes, Piet Speelman en Rosemarie Poutsma, die in dienst is bij Roelof en Piet. Ze hebben een praktijk in Nijeveen, een landelijk dorp in de provincie Drenthe. Nijeveen heeft ongeveer 3600 inwoners en maakt sinds 1998 deel uit van de gemeente Meppel. De praktijk is op twee locaties, de woonhuizen van Roelof en Piet, maar de patiƫnten zijn bij alle drie de artsen ingeschreven. In de boerderij van Roelof is ook de apotheek gevestigd. Alle drie hebben bewust gekozen voor een kleinschalige praktijk. De heer Van Oort zit onder de moedervlekken en na het zien van een uitzending van 'De Dorpsdokter' maakt hij zich wat ongerust. Dokter Rosemarie kijkt hem grondig na. Mevrouw Hessel komt bij Piet, omdat zij opnieuw de top van een wattenstaafje in haar oor heeft zitten. Die gaat er niet zo makkelijk uit. Desi komt bij Roelof, omdat zij last heeft van haar amandelen.
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

De Dorpsdokter gemist

Uitzending gemist van De Dorpsdokter? Hier kun je alle uitzendingen van De Dorpsdokter kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 54
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!