Programma gemist?

Alles voor je kind gemist?

01-10-2015 22:15

Alles voor je kind - Alles voor je kind

Een jaar lang volgt Katja in Alles voor je kind de offers die worden gebracht voor die ene carrière, die ene mogelijkheid om door te breken op topniveau.Meer Katja bezoekt de familie Flos. Stefan en Kaew Flos hebben maar liefst drie dansende dochters die zijn aangenomen op de prestigieuze Nationale Balletacademie in Amsterdam. Als ouders geven ze veel op om de dromen van hun dochters Matchima, Samanja en Annakha waar te kunnen maken. Ze draaien elk dubbeltje om en gaan al jaren niet meer met vakantie. Toch twijfelen ze ook vaak, want de balletwereld is hard. De meiden lopen ieder jaar het risico dat ze van de academie weggestuurd worden. Is het wel verstandig om alles op te geven voor een discipline waarin de kans op succes zo klein is?Minder
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

Alles voor je kind gemist

Uitzending gemist van Alles voor je kind? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Alles voor je kind, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Alles voor je kind gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Alles voor je kind? Hier kun je alle uitzendingen van Alles voor je kind kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!