Programma gemist?

De Dorpsdokter gemist?

26-11-2010 19:25

De Dorpsdokter - Aflevering 128

De vierjarige Sander Brouwer komt bij Rosemarie, omdat hij last heeft van zijn oor. Piet gaat op bezoek bij de heer Waaijer. Hij heeft vorige week een hartinfarct gehad en vijf bypasses gekregen. Bij Rosemarie komt de heer Stoof. Hij heeft last van buikgriep. Roelof ontvangt mevrouw Piest, die last heeft van haar hand en pols. Piet gebruikt 'helse steen' om wild vlees op de teen van mevrouw Smit te verwijderen. Het remt namelijk de genezing van een ontsteking. De heer Oldenhuizing heeft, samen met zijn vrouw, een gesprek aangevraagd met Roelof. Hij maakt zich ongerust, omdat zijn vrouw nogal vergeetachtig wordt. Mevrouw Van de Woerdt komt bij Piet met haar dochter. Die is in aanvaring gekomen met een Amsterdammertje en heeft daar een pijnlijke voet aan overgehouden. Peter is helemaal doof geworden aan zijn linkeroor. Hij komt bij Roelof, die uitlegt hoe de buis van Eustachius werkt. Tot slot komt Marco van der Linde bij Piet. Hij is zijn stem kwijt en heeft overal pijn.
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

De Dorpsdokter gemist

Uitzending gemist van De Dorpsdokter? Hier kun je alle uitzendingen van De Dorpsdokter kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 54
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!