Programma gemist?

IDFA gemist?

27-11-2010 00:05

IDFA - Aflevering 11

Documentaire. In de bezette gebieden van Israël werken duizenden Palestijnen illegaal in de bouw. Via een zware en gevaarlijke tocht komen ze, beladen met dekens en tassen, over de heuvels naar de plekken waar ze kunnen werken. 's Nachts slapen ze op de heuvelruggen, in geïmproviseerde hutten met slaapplaatsen die nog het meeste weg hebben van doodskisten. Een groter contrast met de luxe appartementen waaraan ze overdag werken is haast niet denkbaar. Portret van Ahmed en Muhammed; de één een blijmoedige verzamelaar van gevonden voorwerpen, de ander een filosofisch ingestelde criticaster van de Palestijnse volksaard. Ze delen alles met elkaar, eten, bezittingen en verhalen. Hun leven staat voortdurend onder grote spanning omdat ze ieder moment gearresteerd kunnen worden, politie, leger en geheime dienst maken onvermoeibaar jacht op illegale werkers.
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

IDFA gemist

Documentaire in de IDFA-programmering Nederland 2

Uitzending gemist van IDFA? Hier kun je alle uitzendingen van IDFA kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!