Programma gemist?

2Doc: Good Morning South Sudan gemist?

07-10-2015 23:00

2Doc: Good Morning South Sudan - 2Doc: Good Morning South Sudan

De filmmakers Jan Willem den Bok en Floor Koomen maakten een aangrijpend portret van het jongste land van de wereld.Meer De filmmakers Jan Willem den Bok en Floor Koomen maakten een aangrijpend portret van het jongste land van de wereld. Vanaf de eerste Onafhankelijkheidsdag tot in 2015 portretteerden zij vijf gewone burgers en volgden hen in hun ontwikkeling. Aan de hand van hun leven ontstaat een portret van de nieuwe natie. Zo zien we de heer en mevrouw Cerlino die met niet meer dan een paar grote tassen door de UN in Juba worden afgezet. Hun grote droom: een huisje en stukje land voor een rustige oude dag. Weduwe Josephine blijft niet bij de pakken neerzitten en begint onder een boom een schooltje voor de arme verweesde buurkinderen. We zien en voelen de overlevingsstrijd van marktvrouw Mary en maken kennis met Nancy die mijnen opruimt. Journalist Lukudu presenteert een dagelijks phone-in radioprogramma en spreekt mensen uit het hele land. Hij vormt de gids door dit ontroerende verhaal tussen hoop, doorzetten en teleurstelling. De film bevat tevens prachtige beelden van dit schitterende land.Minder
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

2Doc: Good Morning South Sudan gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Good Morning South Sudan? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Good Morning South Sudan, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Good Morning South Sudan gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Good Morning South Sudan? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Good Morning South Sudan kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!