Programma gemist?

De Dorpsdokter gemist?

03-12-2010 19:25

De Dorpsdokter - Aflevering 129

Maureen komt met haar moeder bij dokter Piet. De vorige dag is zij gevallen met haar fiets en heeft veel last van haar pols. Bij dokter Rosemarie komt de heer Dolsma langs. Hij heeft keelpijn en is bang dat hij opnieuw spruw heeft. Wat is spruw eigenlijk? Dokter Roelof gaat op bezoek bij de heer Baptista. Hij heeft zo'n last van zijn rug, dat hij niet naar het spreekuur kan komen. Derk de Wolde is door zijn moeder naar Piet gestuurd, omdat zij dacht dat hij mogelijk schurft had. Dat vraagt om microscopisch onderzoek. De heer Lotterman komt bij Rosemarie met een bloedende ouderdomswrat. De heer Gelderloos heeft last van zijn holtes en longen en komt bij Roelof voor advies. Hij blijkt verslaafd aan neusdruppels. Bij Rosemarie komt Nick Winters met zijn moeder. Hij heeft opeens last van allergievlekken.
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

De Dorpsdokter gemist

Uitzending gemist van De Dorpsdokter? Hier kun je alle uitzendingen van De Dorpsdokter kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 54
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!