Programma gemist?

Alles voor je kind gemist?

08-10-2015 22:15

Alles voor je kind - Alles voor je kind

Een jaar lang volgt Katja in Alles voor je kind de offers die worden gebracht voor die ene carrière, die ene mogelijkheid om door te breken op topniveau.Meer Katja ontmoet de dertien jarige Mika en zijn vader. Vader Ronald en zijn zoon Mika zijn altijd samen rond een racebaan te vinden. Karten, stockcar racen, driften, tourwagen wedstrijden in het buitenland. Mika doet overal aan mee. Vader besteedt elke maand kapitalen aan de sport van zijn zoon. Maar is dit wel wat Mika wil? Vader en moeder maken zich zorgen omdat Mika helemaal geen emoties toont. Hij is niet blij als hij wint, en verlies lijkt hem ook weinig te doen. Ondertussen voelt vader zich schuldig ten opzichte van zijn andere zoon die hij veel minder aandacht geeft.Minder
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

Alles voor je kind gemist

Uitzending gemist van Alles voor je kind? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Alles voor je kind, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Alles voor je kind gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Alles voor je kind? Hier kun je alle uitzendingen van Alles voor je kind kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!