Programma gemist?

De Rechtbank gemist?

07-12-2010 22:00

De Rechtbank - Aflevering 2

Haar man heeft haar- in het bij zijn van de kinderen - zo ernstig afgetuigd dat Wendela vreest voor haar leven. Ze zal tijdens de zitting gebruik maken van het zogenaamde spreekrecht, dat inhoudt dat zij aan strafrechter Paola Bernini zal vertellen hoe groot de impact op haar leven is van jarenlange mishandelingen. De 57-jarige Marie Louise van Langeveld heeft een dramatisch verleden. Dertig jaar geleden is ze neergestoken door haar toenmalige partner, waarna haar onderbeen is geamputeerd. Mevrouw van Langeveld is arbeidsongeschikt en moet rondkomen van een bijstandsuitkering. Vandaag hoopt ze rechter Klaas Jan Veenstra ervan te overtuigen dat ze recht heeft op bijzondere bijstand. Want ze wil graag een degelijke matras kunnen kopen, nu ze op een luchtbed slaapt dat steeds leegloopt.
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

De Rechtbank gemist

De 8-delige documentaireserie 'De Rechtbank' speelt zich af in en om de rechtzaal. De programmamakers zijn exclusieftoegelaten achter de schermen bij de Utrechtse rechtbank. De elf rechters die zich voor deze serie laten volgen, pratenopenhartig over hun vak.

Uitzending gemist van De Rechtbank? Hier kun je alle uitzendingen van De Rechtbank kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 16
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!