Programma gemist?

De Pelgrimscode gemist?

09-12-2010 20:30

De Pelgrimscode - Aflevering 5

De vijfde etappe van de Pelgrimscode leidt de 6 overgebleven pelgrims naar de kust van Syrië, om precies te zijn naar Tartus. Op een klein eilandje begint een missie die hen geheel onderdompelt in de sferen van de kruisridders. Zo worden onder andere hun vaardigheden als ridders getest in het grootste kruisvaardersfort ter wereld. En dat wordt één deelnemer fataal. Die mag niet verder en gaat direct terug naar Nederland.
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

De Pelgrimscode gemist

Waar eeuwen geleden pelgrims op weg naar Jeruzalem gingen, strijden anno 2010 tien bekende Nederlanders tegen elkaar in'De Pelgrimscode'. In Turkije, Syrië en Israël voeren de BN'ers diverse opdrachten uit, met als uiteindelijk oogmerk:15.000 euro winnen voor het goede doel.

Uitzending gemist van De Pelgrimscode? Hier kun je alle uitzendingen van De Pelgrimscode kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 23
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!