Programma gemist?

De Dorpsdokter gemist?

10-12-2010 19:25

De Dorpsdokter - Aflevering 130

De heer Drost bezoekt Rosemarie. Hij heeft een beginnende longontsteking en blijkt ook een peesontsteking te hebben. Anne Sophie komt met haar vader bij dokter Roelof. Ze heeft al heel wat medische zorg achter de rug in haar jonge leventje en nu wijst alles op een blaasontsteking. Piet bezoekt in 'Het Kerspel' ook de heer Fieten. Hij blijkt last te hebben van een ontstoken speekselklier. Dokter Rosemarie snijdt een vervelend plekje weg bij mevrouw Van Gunst. Het weefsel moet worden opgestuurd voor nader onderzoek. In 'Het Kerspel' bezoekt dokter Piet inmiddels de heer Rodermond, die problemen met zijn longen heeft. Bij Roelof komt Anje Lalkens. Ze is anderhalve week geleden door een auto geschept en heeft nog steeds last van haar knie. Rosemarie vertelt aan de heer Bouwknegt dat hij botontkalking heeft en wat daaraan te doen valt. Roelof gaat op bezoek bij doktersassistente Margreet, die is bevallen van een stevige zoon van negen pond!
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

De Dorpsdokter gemist

Uitzending gemist van De Dorpsdokter? Hier kun je alle uitzendingen van De Dorpsdokter kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 54
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!