Programma gemist?

Alone in the wild gemist?

16-12-2010 23:10

Alone in the wild - Aflevering 2

Serie documentaires van Ed Wardle. Als je genoeg hebt van de geciviliseerde wereld lijkt een leven in de natuur een alternatief. Maar zijn we nog wel uitgerust voor een dergelijk avontuur? Een serie over Ed Wardle een man die drie maanden in zijn eentje in Yukon op survival gaat om te bewijzen dat hij een autonoom mens is en zonder anderen als een oermens kan overleven. Het verblijf in Yukon begint zijn tol te eisen. In het verlaten landschap voelt Ed zich steeds eenzamer. Eten verzamelen is een probleem en Ed wordt genoodzaakt verder te trekken naar Tincup Lake, een plek waar hij hoopt zalm te kunnen vangen. Het is niet ver, maar Ed doet er dagen over om er te komen en dan blijkt alles ook nog eens vergeefs. Er is hier zelfs minder voedsel dan waar hij vandaan kwam. Ed begint te twijfelen aan zijn missie. Hij verliest steeds meer gewicht en heeft steeds minder energie. Overleven in de wildernis is misschien moeilijker dan hij dacht voor zijn vertrek naar Yukon.
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

Alone in the wild gemist

Serie waarin jongen echt helemaal alleen de wildernis intrekt en zichzelf daarbij filmt

Uitzending gemist van Alone in the wild? Hier kun je alle uitzendingen van Alone in the wild kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!