Programma gemist?

Alone in the wild gemist?

17-12-2010 23:15

Alone in the wild - Aflevering 3

Serie documentaires van Ed Wardle. Als je genoeg hebt van de geciviliseerde wereld lijkt een leven in de natuur een alternatief. Maar zijn we nog wel uitgerust voor een dergelijk avontuur? Een serie over Ed Wardle een man die drie maanden in zijn eentje in Yukon op survival gaat om te bewijzen dat hij een autonoom mens is en zonder anderen als een oermens kan overleven. Ed hoopt nog steeds zalm te vinden en volgt de rivier die van Tincup Lake naar beneden stroomt. Hij vindt wat bessen, vangt een enkele forel, maar de zalm laat zich nergens zien. Ed raakt steeds meer ondervoed en zijn angst voor de beren wordt steeds groter en houdt hem 's nachts wakker. Het meeste last heeft hij van de eenzaamheid, die hij absoluut ondragelijk vindt. Zijn gezondheid verslechtert. Ed moet een besluit nemen.
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

Alone in the wild gemist

Serie waarin jongen echt helemaal alleen de wildernis intrekt en zichzelf daarbij filmt

Uitzending gemist van Alone in the wild? Hier kun je alle uitzendingen van Alone in the wild kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!