Programma gemist?

De Rechtbank gemist?

21-12-2010 22:00

De Rechtbank - Aflevering 4

Vandaag zal strafrechter Jan Krol bepalen hoe hoog de strafmaat is die M. opgelegd krijgt. M. zit vast vanwege een inbraak waarbij onder andere een laptop gestolen is met geboortebeelden van een eerste kind. De laptop is inmiddels doorverkocht en onvindbaar. Ooit waren ze bevriend, nu treffen de twee voormalige compagnons van Auto Bordeaux elkaar in de rechtszaal. De een daagt de ander, met als inzet een auto ter waarde van ruim EURO 13.000. Handelsrechter Yvonne Sneevliet moet zien te achterhalen welke kemphaan gelijk heeft. En dat zal niet eenvoudig zijn. De advocaat van de gedaagde partij, mr. Leijendekker, heeft de messen geslepen. En laat kantonrechter Sjef de Laat zich inpakken door een verloskundige die - met op haar achterbank een bevallende vrouw - te hard heeft gereden?
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

De Rechtbank gemist

De 8-delige documentaireserie 'De Rechtbank' speelt zich af in en om de rechtzaal. De programmamakers zijn exclusieftoegelaten achter de schermen bij de Utrechtse rechtbank. De elf rechters die zich voor deze serie laten volgen, pratenopenhartig over hun vak.

Uitzending gemist van De Rechtbank? Hier kun je alle uitzendingen van De Rechtbank kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 16
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!