Programma gemist?

Liefde voor later gemist?

12-10-2015 22:12

Liefde voor later - Liefde voor Later

Anita Witzier volgt zeven jonge gezinnen waarvan de vader of moeder ongeneeslijk ziek is.Meer Anita bezoekt Desiree, Elsbeth en Ludo. Desiree (38) is 30 weken zwanger als ze een knobbeltje ontdekt in haar borst. Al snel volgt de diagnose borstkanker. Een zware periode breekt aan voor het gezin. Desiree start met de behandelingen en bevalt van zoon Koen. Dochter Britt is ook nog maar twee jaar oud. De behandeling slaat aan, maar onverwachts komt de kanker terug. Desiree blijkt ongeneeslijk ziek. Ze wil nu samen met Anita herinneringen verzamelen in de hoop dat deze haar kinderen troost zullen bieden, als zij er niet meer is. I love you to the moon and back. Dit laten Elsbeth (38) en haar man René op hun onderarm tatoeëren als teken van hun onvoorwaardelijke liefde voor elkaar en voor hun 1-jarige dochter Suze. Sinds de zomer van 2014 weet Elsbeth dat ze ongeneeslijk ziek is. Omdat hun meisje Suze nog zo jong is, is Elsbeth bang dat zij zich haar mama amper zal herinneren. Samen met René besluit Elsbeth daarom om hun leven zo goed mogelijk vast te leggen. Zo kan Suze, als Elsbeth er niet meer is, een beeld krijgen van wie haar moeder is geweest. De Limburgse Ludo (42) is een joviale levensgenieter. Zijn dakdekkersbedrijf loopt goed, Ludo werkt hard en veel, maar in 2012 treft hem het noodlot. Hij heeft darmkanker. Zijn leven en dat van zijn vrouw Manon en hun drie kinderen staat volledig op z'n kop. Ludo verandert door zijn ziekte van een hard werkende vader in een echte 'family man'. Een rol die goed bij hem past en waarvan hij geniet. Hij hoopt dan ook dat zijn kinderen na zijn dood op die manier met volle teugen aan hem terug zullen denken.Minder
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

Liefde voor later gemist

Liefde voor later

Uitzending gemist van Liefde voor later? Hier kun je alle uitzendingen van Liefde voor later kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 12
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!