Programma gemist?

Derksen & ... gemist?

12-10-2015 22:03

Derksen & ... - Jaap Stam

Jaap Stam vertelt het onvoorstelbare verhaal van zijn gedwongen vertrek bij Manchester United. Maar dat verhaal valt eigenlijk in het niet bij zijn avonturen bij Lazio Roma. Stam legt Johan Derksen uit hoe hij en zijn medespelers er onder druk stonden van de beruchte ultrarechtse tifosi. De spelers kregen geen salaris, maar als ze daartegen zouden ageren zou de harde kern wel even op bezoek gaan bij familieleden. Als enige speler durfde Stam de dreigementen te negeren en eiste hij, met succes, via een rechtszaak zijn achterstallige salaris op. Een openhartige Stam kan op dit moment onder de verdedigers in Nederland eigenlijk geen toekomstige wereldtoppers ontdekken, en kondigt aan dat hij het liefste zo snel mogelijk in het buitenland hoofdtrainer wordt.
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

Derksen & ... gemist

Uitzending gemist van Derksen & ...? Hier kun je alle uitzendingen van Derksen & ... kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 18
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!