Programma gemist?

Kerstfeest op het plein gemist?

25-12-2010 18:05

Kerstfeest op het plein - Aflevering 1

Kerstfeest op het Plein in Deventer. Er doen veel artiesten aan mee als Ernst Daniël Smid, Thomas Berge, Hind, Edsilia Rombley, Lucas Kramer en diverse koren zoals Soli Deo Gloria en Choral. Dit kerstfeest is een unieke belevenis. Duizenden mensen op het verlichte plein, die samen bekende kerstliederen zingen, maar ook meezingen met de kerstnummers van de artiesten. Naast Thomas Berge en Edsilia Rombley zijn dat ook Hind en Lucas Kramer. Presentator Ernst Daniël Smid zal uiteraard zelf ook zingen. Samen met ds. Arie van der Veer zal hij iets vertellen over de achtergronden van het kerstfeest. De sfeer wordt nog verhoogd door de ondersteuning van brassband De Wäldsang, een echt kerkorgel, dat bespeeld wordt door Martin Zonnenberg en een combo o.l.v. Henk Ruiter. Presentatie: Ernst Daniël Smid.
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

Kerstfeest op het plein gemist

Kerstfeest op het Plein in Deventer met artiesten als Ernst Daniël Smid, Thomas Berge, Hind, Edsilia Rombley, LucasKramer en diverse koren zoals Soli Deo Gloria en Choral. Samen met ds. Arie van der Veer vertelt presentator ErnstDaniël Smid iets over de achtergronden van het kerstfeest. Met medewerking van de brassband De Wäldsang, een echtkerkorgel wat bespeeld wordt door Martin Zonnenberg en een combo o.l.v. Henk Ruiter.

Uitzending gemist van Kerstfeest op het plein? Hier kun je alle uitzendingen van Kerstfeest op het plein kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!