Programma gemist?

NOS Journaal Jaaroverzicht gemist?

27-12-2010 20:30

NOS Journaal Jaaroverzicht - Aflevering 5

De val van het kabinet Balkenende IV vanwege de 'kwestie Uruzgan', de verkiezingen waarbij het CDA dramatisch verloor, een moeizame kabinetsformatie en uiteindelijk een kabinet van VVD en CDA met gedoogsteun van de PVV. Politiek Den Haag heeft meer dan ooit zijn stempel gedrukt op een bewogen nieuwsjaar. In het jaaroverzicht vormen deze Haagse gebeurtenissen dan ook de rode draad. Maar er gebeurde natuurlijk veel meer in 2010. Bijvoorbeeld een verwoestende aardbeving in Haïti, zware overstromingen in Pakisten, de vliegramp bij Tripoli, het WK Voetbal in Zuid-Afrika en de redding van de Chileense mijnwerkers. Op deze en andere gebeurtenissen wordt ook uitgebreid teruggekeken. Daarnaast wordt in vier 'seizoensblokken' het kleinere nieuws chronologisch weergegeven. Presentatie: Rik van de Westelaken, Dominique van der Heyde.
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

NOS Journaal Jaaroverzicht gemist

Jaaroverzicht. Als er één rode draad te noemen is voor het nieuwsjaar 2007, dan is het wel de zoektocht die Nederlandmaakte naar de eigen identiteit. En de discussies daarover op tal van terreinen. De zoektocht van Nederland naarzichzelf loopt dan ook als een rode draad door het traditionele jaaroverzicht. Presentatie: Rik van de Westelaken.

Uitzending gemist van NOS Journaal Jaaroverzicht? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Journaal Jaaroverzicht kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!