Programma gemist?

De Rechtbank gemist?

04-01-2011 22:30

De Rechtbank - Aflevering 5

De verdachte B. kan zich weinig herinneren van het vooral. Een grote hoeveelheid bier is daar debet aan. Advocaat mr. Labee houdt zijn hart vast of zijn client zich kan beheersen tijdens de zitting. Elf jaar waren ze samen, het echtpaar Orij-Hazeleger. Inmiddels is de liefde dusdanig bekoeld dat ze elkaar, voor het eerst sinds een jaar, weer treffen in de rechtbank. Inzet is het ouderlijk gezag en een omgangsregeling betreffende de kinderen. Voor zowel de vader als moeder is het een beladen zitting. Aan familierechter Bart van Meegen om zoveel mogelijk duidelijkheid te scheppen in de, inmiddels niet meer leefbare, situatie. Voor kantonrechter Sjef de Laat staat de ochtend in het kader van verkeersovertredingen. Een vrouw ontvangt een bekeuring voor te hard rijden, maar heeft zelf niet achter het stuur gezeten. Ze weigert te betalen. Haar zoon blijkt meer te weten van de overtreding.
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

De Rechtbank gemist

De 8-delige documentaireserie 'De Rechtbank' speelt zich af in en om de rechtzaal. De programmamakers zijn exclusieftoegelaten achter de schermen bij de Utrechtse rechtbank. De elf rechters die zich voor deze serie laten volgen, pratenopenhartig over hun vak.

Uitzending gemist van De Rechtbank? Hier kun je alle uitzendingen van De Rechtbank kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 16
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!