Programma gemist?

Hart en Ziel gemist?

14-10-2015 22:50

Hart en Ziel - Hart en Ziel

Tijl Beckand ging in Londen en Dublin op zoek naar de wortels van Händels beroemdste werk.Meer Georg Friedrich Händel was rond 1740 uitgerangeerd in Londen. Zijn Italiaanse opera's waren uit de mode en niemand zag hem meer staan. Hij vereenzaamde in zijn grote huis en overwoog terug te keren naar zijn Duitse geboortegrond. Wel begon hij aan het op muziek zetten van teksten uit de bijbel over de komst van de Messias. En toen kwam er plotseling een uitnodiging uit Dublin. Of de grote Händel daar enkele concerten wilde geven? Hij nam zijn Messiah mee. Het betekende een wedergeboorte. Tijl Beckand ging in Londen en Dublin op zoek naar de wortels van Händels beroemdste werk.Minder
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

Hart en Ziel gemist

Uitzending gemist van Hart en Ziel? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Hart en Ziel, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Hart en Ziel gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Hart en Ziel? Hier kun je alle uitzendingen van Hart en Ziel kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!