Programma gemist?

De Straatdokter gemist?

10-01-2011 19:25

De Straatdokter - Aflevering 2

In deze aflevering een kennismaking met Dirk Baas. Hij is ernstig ziek en heeft nog maar één been. Hij was naar 'Havenzicht' gebracht om te sterven, maar knapt zodanig op, dat hij een nieuw gebit krijgt aangemeten. De Poolse Roman heeft jaren in Nederland gewerkt. Nu is hij dakloos en lijdt aan een longontsteking. Volgens de regeltjes mag hij niet worden geholpen, maar wat doe je in zo'n geval? Margareth brengt namens de Engelse Kerk al meer dan 15 jaar wekelijks fruit. Vooral bananen zijn in trek... begrijpelijk, gezien de staat van het gebit van velen. Johan heeft een ernstige hernia en wordt door dokter Marcel Slockers onderzocht. Verder legt hij uit wat cracklongen zijn en helpt hij Peter met zijn loopvoeten.
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

De Straatdokter gemist

Straatdokter Marcel Slockers zet zich al 27 jaar in voor de talloze daklozen, verslaafden, prostituees en illegalen inRotterdam. Met enthousiasme én een flinke dosis doorzettingsvermogen.

Uitzending gemist van De Straatdokter? Hier kun je alle uitzendingen van De Straatdokter kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!