Programma gemist?

Dr. Livingstone gemist?

15-10-2015 23:00

Dr. Livingstone - Dr. Livingstone

Het relaas van een expeditie waarbij Martin Heylen en Philippe Geubels de mooiste en uitzonderlijkste plaatsen van het Afrikaanse continent volgen.Meer Martin Heylen is in Zuid-Afrika, vlakbij Kaap de Goede Hoop. Hij telefoneert met Philippe Geubels, die op dat moment aan de voet van een Egyptische piramide staat. Ze wensen elkaar een voorspoedige reis toe, want vandaag begint hun bijna 40 dagen durende ontdekkingstocht door Afrika. Met de afspraak om elkaar terug te vinden in het dorpje Ujiji in Tanzania, aan de oevers van het Tanganyikameer. Of dat hopen ze toch...Minder
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

Dr. Livingstone gemist

Uitzending gemist van Dr. Livingstone? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Dr. Livingstone, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Dr. Livingstone gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Dr. Livingstone? Hier kun je alle uitzendingen van Dr. Livingstone kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!