Programma gemist?

2Doc:The Agreement gemist?

16-10-2015 00:00

2Doc:The Agreement - 2Doc:The Agreement

Kijkje achter de schermen van het onderhandelingsproces tussen Servië en Kosovo aan het hoofdkantoor van de Europese Unie. Geen gemakkelijke opdracht, maar toch bereikt Robert Cooper een akkoord.Meer Kijkje achter de schermen van het moeilijke onderhandelingsproces tussen Servië en Kosovo aan het hoofdkantoor van de Europese Unie. Nadat de EU er niet in slaagde Kososvo in 1999 te redden, probeert men dertien jaar later een akkoord te bereiken over een vreedzame coëxistentie. Robert Cooper bemiddelt namens de EU tussen Kosovo en Syrië. Hij vormt samen met de vertegenwoordigers van Kosovo en Servië een cruciaal stuk Europese geschiedenis. Men onderhandelt over het laatste territoriale conflict van Europa en het is belangrijk voor de EU om te kunnen bewijzen dat zij het vermogen hebben om vrede te sluiten in hun achtertuin. Geen gemakkelijke opdracht, maar toch bereikt Cooper met de partijen een akkoord.Minder
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

2Doc:The Agreement gemist

Uitzending gemist van 2Doc:The Agreement? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc:The Agreement, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc:The Agreement gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc:The Agreement? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc:The Agreement kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!