Programma gemist?

De Straatdokter gemist?

17-01-2011 19:25

De Straatdokter - Aflevering 3

Marcel Slockers krijgt de heer Lynch op het spreekuur in Havenzicht. Hij moet een nieuwe heup. Maar dat gaat niet zonder problemen als je hersenen door alcohol zijn aangetast. We maken kennis met Nancy, die door een kleine infectie uiteindelijk haar hele arm is kwijtgeraakt en nu wondroos heeft op de stomp van haar geamputeerde arm en aan haar benen en voeten. Haar bloedvaten zijn stuk door alcohol en roken. Ze loopt op plastic schoenen en die verergeren het probleem. Straatverpleegkundige Frans Willems gaat met de GGD de ontruiming van een appartement voorbereiden. De bewoner is opgenomen in Havenzicht en kan niet zelfstandig wonen. De heer Fajaz is depressief en komt bij dokter Marcel met vragen over zijn suikerziekte. een huis, geen inkomen, dat vindt hij geen leven. Tot slot maken we kennis met de heer Louis Middendorp. Hij is als ondernemer alles kwijtgeraakt en moet met niets weer zien te beginnen. Marcel legt uit, dat heel veel ondernemers en z.z.p.-ers in deze crisistijd in de problemen komen.
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

De Straatdokter gemist

Straatdokter Marcel Slockers zet zich al 27 jaar in voor de talloze daklozen, verslaafden, prostituees en illegalen inRotterdam. Met enthousiasme én een flinke dosis doorzettingsvermogen.

Uitzending gemist van De Straatdokter? Hier kun je alle uitzendingen van De Straatdokter kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!