Programma gemist?

De Rechtbank gemist?

18-01-2011 22:30

De Rechtbank - Aflevering 6

De eigenaar van het restaurant stapt vastberaden de Utrechtse rechtbank in, want een ding gaat hij niet doen: schikken! Lukt het rechter Pauline Elkhuizen om de voormalige chefkok en zijn baas op een lijn te krijgen, en orde te schep in de brij van overuren? Kinderrechter Mirjam Oostendorp heeft vandaag een strafzitting. Zo is daar de 17-jarige J. Omdat hem het eten in de instelling waar hij een agressiebehandeling ondergaat, niet aanstaat, slaat J. de eetzaal kort en klein. Op de foto¿s die Mirjam Oostendorp te zien krijgt, staat geen poot meer onder een stoel. De ouders van J. zijn bezorgd en komen vandaag mee naar zitting. Want ze dachten dat het net zo goed ging met hun zoon. En verder heeft wielrenner Kip een kort geding aangespannen tegen de Koninklijke Nederlandse Wielren Unie. Hij is ervan overtuigd in aanmerking te komen voor de A-status nu hij bij de beste acht baanwielrenners van het land hoort. Dit levert hem op jaarbasis een uitkering van circa 14.000 euro op. Helaas voor hem is het reglement zonder zijn medeweten aangescherpt. Alleen de eerste zes krijgen de A-status. Kip stapt naar de rechter met het argument dat als hij dit had geweten, hij harder zou hebben getraind om alsnog zesde te worden.
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

De Rechtbank gemist

De 8-delige documentaireserie 'De Rechtbank' speelt zich af in en om de rechtzaal. De programmamakers zijn exclusieftoegelaten achter de schermen bij de Utrechtse rechtbank. De elf rechters die zich voor deze serie laten volgen, pratenopenhartig over hun vak.

Uitzending gemist van De Rechtbank? Hier kun je alle uitzendingen van De Rechtbank kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 16
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!