Programma gemist?

Detectives: Happy Valley gemist?

17-10-2015 22:35

Detectives: Happy Valley - Detectives: Happy Valley

Accountant Kevin voelt zich steeds schuldiger nu de dochter van zijn baas is ontvoerd en vertelt zijn vrouw Jenny wat er precies is gebeurd. Ze adviseert hem alles te ontkennen..Meer Accountant Kevin voelt zich steeds schuldiger nu de dochter van zijn baas is ontvoerd en vertelt hij zijn vrouw Jenny wat er precies is gebeurd. Ze adviseert hem om elk contact te ontkennen en naar de politie te gaan. Hij wordt toch weer met deze zaak betrokken als zijn baas hem vraagt hem te helpen bij het afgeven van het losgeld. Lewis probeert de gegijzelde Ann zo goed mogelijk te behandelen maar Tommy Lee Royce denkt daar anders over. Detective Catherine Cawood doet er ondertussen alles aan om Royce te traceren.Minder
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

Detectives: Happy Valley gemist

Uitzending gemist van Detectives: Happy Valley? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Detectives: Happy Valley, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Detectives: Happy Valley gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Detectives: Happy Valley? Hier kun je alle uitzendingen van Detectives: Happy Valley kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!