Programma gemist?

De Straatdokter gemist?

24-01-2011 19:25

De Straatdokter - Aflevering 4

De t.b.c.- bus van de GGD arriveert bij Havenzicht om röntgenfoto's te maken van de bewoners van Havenzicht. T.b.c. kwam in het verleden veel voor onder dak- en thuislozen. Een Roemeense vrouw heeft last van aambeien. Ze komt samen met haar man die probeert uit te leggen wat er aan de hand is. De heer Jeeninga heeft last van hartritmestoornissen en wordt naar het ziekenhuis gebracht om een echo te laten maken. Er komt een meisje van 18 jaar bij Marcel Slockers met astmaklachten. Ze woont op een bootje, zonder ramen er in en slaapt dus feitelijk buiten, wat niet bevorderlijk is voor haar astma. De heer Asarfi heeft een lekkende hartklep, waardoor zijn hart slecht functioneert. Hij wil graag terug naar Suriname om onder de mangoboom te zitten. Helaas is hij inmiddels komen te overlijden. Dirk Baas, vaste klant van Havenzicht, wordt geholpen bij het vernevelen van zijn medicijnen.
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

De Straatdokter gemist

Straatdokter Marcel Slockers zet zich al 27 jaar in voor de talloze daklozen, verslaafden, prostituees en illegalen inRotterdam. Met enthousiasme én een flinke dosis doorzettingsvermogen.

Uitzending gemist van De Straatdokter? Hier kun je alle uitzendingen van De Straatdokter kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!