Programma gemist?

Brandpunt Reporter gemist?

18-10-2015 22:36

Brandpunt Reporter - Brandpunt Reporter

Brandpunt Reporter duikt in de Bulgaarse adoptie-industrie.Meer Bulgarije was vorig jaar een van de hofleveranciers van adoptiekinderen aan Nederland. Na China en de Verenigde Staten kwamen de meeste kinderen uit Bulgarije. Het land staat ieder jaar honderden kinderen af aan buitenlandse adoptieouders. Omdat ze, volgens de instanties, verlaten zijn door hun ouders en niemand in Bulgarije ze wil hebben. Brandpunt Reporter deed de afgelopen maanden onderzoek in Bulgarije. We spraken met ouders en medewerkers van kindertehuizen. Met kinderbeschermers, advocaten, sociaal werkers en een lid van het parlement. En die vertellen een heel ander verhaal dan de instanties. Er zijn volgens hen wel degelijk Bulgaren die graag voor deze kinderen willen zorgen. Volgens de Bulgaarse wet en het Internationale Adoptieverdrag mag adoptie alleen als er in Bulgarije zelf geen enkele mogelijkheid is het kind op te vangen. Hoe kan het dat er dan tóch ieder jaar honderden kinderen aan het buitenland worden afgestaan? Houdt het land zich wel aan de regels? Brandpunt Reporter over twijfelachtige adoptiepraktijken in Bulgarije.Minder
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

Brandpunt Reporter gemist

Onderzoeksjournalistiek televisieprogramma.

Uitzending gemist van Brandpunt Reporter? Hier kun je alle uitzendingen van Brandpunt Reporter kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 26
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!