Programma gemist?

Dus ik ben/brainwash gemist?

18-10-2015 17:10

Dus ik ben/brainwash - Dus ik ben/Brainwash

Filosoof en cabaretier Tim Fransen pleit voor een meer oprechte houding ten aan zien van het lot, door het tragische te omarmen en de vele manieren van ontkenning te bestrijden.Meer Volgens filosoof en cabaretier Tim Fransen hebben mensen de neiging het noodlot te willen vermijden door controle te houden, waarbij ze zelfs genoegen nemen met de illusie van controle. Fransen pleit voor een meer oprechte houding ten aan zien van het lot door het tragische te omarmen en de vele manieren van ontkenning te bestrijden. Hoe ging Ada de Jong verder nadat het ondenkbare haar overkwam. Ze zag man en kinderen voor haar ogen verongelukken in de bergen. Jan Jaap van der Wal wil weten of je zo'n hartverscheurend ongeluk überhaupt kunt bevatten. En waar je troost vindt.Minder
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

Dus ik ben/brainwash gemist

Uitzending gemist van Dus ik ben/brainwash? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Dus ik ben/brainwash, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Dus ik ben/brainwash gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Dus ik ben/brainwash? Hier kun je alle uitzendingen van Dus ik ben/brainwash kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 11
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!