Programma gemist?

Nationaal Songfestival gemist?

30-01-2011 21:20

Nationaal Songfestival - Aflevering 5

Liveshow vanuit studio 21. Het publiek hoort voor het eerst de vijf songs die 3JS de afgelopen maanden speciaal voor het liedjesfestijn schreven: De Stroom, Je Vecht nooit Alleen, Toen Ik Jou Vergat, Ga Dan Niet en Weelderig Waardeloos. Vervolgens bepaalt de jury in de zaal en de kijkers thuis ieder voor vijftig procent met welk nummer 3JS Nederland vertegenwoordigt op het Eurovisie Songfestival in mei 2011 in Düsseldorf. Jan Dulles (zang), Jaap de Witte (akoestische gitaar en achtergrondzang) en Jaap Kwakman (elektrische gitaar en achtergrondzang) vormen samen 3JS. Het Volendamse trio heeft inmiddels al verschillende gouden platen aan de muur en kan bogen op talloze platgespeelde feesttenten en een succesvolle theatertournee. Hun debuutalbum 'Watermensen' uit 2007 wordt gelijk goud, het trio krijgt een Zilveren Harp en ziet het tweede album Kamers Van M'n Hart uitgeroepen worden tot Nederpopklassieker. Een greep uit de prijzen van de afgelopen tijd: Edison Publieksprijs voor beste album Dromers en Dwazen, een nummer 1 hit met het nummer Wat is dromen samen met Ellen ten Damme, Sterren.nl Award voor beste album en een Gouden Plaat voor hun laatste plaat Dromers en Dwazen. Presentatie: Yolanthe Sneijder-Cabau.
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

Nationaal Songfestival gemist

Liveshow vanuit Studio 22 waarin René Froger, Jeroen van der Boom en Gordon zes liedjes aan het Nederlandse publiekpresenteren. Vanavond wordt bekend met welk liedje de Toppers in mei 2009 naar het Eurovisie Songfestival in Moskouzullen afreizen. De kijker bepaalt uiteindelijk welke van de volgende liedjes het meest geschikt is om Moskou op z'n'top' te zetten: Our night van Rutger Kanis en Robert Dorn, No one loves me like you van Rob le Cardinale, Shine vanBas van den Heuvel en Ger van de Westelaken, Angels of the light van Edwin de Groot, Edwin van Hoevelaak en Bruce R.F.Smith, Everybody can be a star van Ferdi Bolland en Three is the magic number van Kees Tel en Christiaan Hulsebos.Presentatie: Jack van Gelder.

Uitzending gemist van Nationaal Songfestival? Hier kun je alle uitzendingen van Nationaal Songfestival kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!