Programma gemist?

De Straatdokter gemist?

31-01-2011 19:25

De Straatdokter - Aflevering 5

In Havenzicht komt de dakloze heer Kalidin bij dokter Marcel Slockers. Hij is erg vergeetachtig geworden en kan moeilijk lopen door zijn alcoholgebruik. Zijn teennagels zijn ongekend lang. Frans Willemse gaat samen met de GGD op zoek naar de Poolse Roman. Hij ligt onder een brug te slapen. Hulp bieden mogen ze niet, hooguit proberen hem over te halen terug te keren naar Polen. Hij kan ook wachten tot hij genoeg bekeuringen heeft zodat hij een tijdje de gevangenis ingaat. De politie blijft namelijk maar bekeuringen uitdelen. Lionel komt bij dokter Marcel Slockers met een " goed bericht en een slecht bericht". Hij heeft in elk geval weer een dak boven zijn hoofd. Hij moet een staaroperatie ondergaan. Oude bekende Nancy wordt behandeld bij de pedicure en dat is hard nodig. Marcel vreest voor dikke-darmkanker bij de dakloze Henk van Schaik. En Andrea, de verpleegkundige van Havenzicht gaat even kijken bij Lionel in zijn nieuwe kamer. Een nieuw begin voor een "hopeloos" geval...
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

De Straatdokter gemist

Straatdokter Marcel Slockers zet zich al 27 jaar in voor de talloze daklozen, verslaafden, prostituees en illegalen inRotterdam. Met enthousiasme én een flinke dosis doorzettingsvermogen.

Uitzending gemist van De Straatdokter? Hier kun je alle uitzendingen van De Straatdokter kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!