Programma gemist?

De Rechtbank gemist?

01-02-2011 22:30

De Rechtbank - Aflevering 7

Advocaat Boelens hoopt rechter Klaas Jan Veenstra ervan te overtuigen dat mevrouw Irakoze - afkomstig uit Burundi - in aanmerking komt voor een verblijfsvergunning. Mevrouw Irakoze werkt in de zorg en volgens advocaat Boelens is ze een aanwinst voor de Nederlandse maatschappij. Mevrouw Irakoze vreest dat - als ze zal worden uitgezet - ze in Burundi weer verkracht zal worden en haar leven niet zeker is. De 75-jarige mijnheer Veldhuizen is een gepensioneerd vrachtwagenchauffeur. Decennia lang heeft hij op de weg gezeten zonder ook maar tegen één bekeuring op te lopen. Op een goede dag helpt hij zijn gehandicapte schoondochter met de aanleg van een tuinpad. Bij deze klus staan de voorwielen van zijn auto op de stoep. Dat levert hem een bon van 60 euro op. Mijnheer Veldhuizen is het er niet mee eens en vraagt kantonrechter Sjef de Laat om zijn oordeel.
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

De Rechtbank gemist

De 8-delige documentaireserie 'De Rechtbank' speelt zich af in en om de rechtzaal. De programmamakers zijn exclusieftoegelaten achter de schermen bij de Utrechtse rechtbank. De elf rechters die zich voor deze serie laten volgen, pratenopenhartig over hun vak.

Uitzending gemist van De Rechtbank? Hier kun je alle uitzendingen van De Rechtbank kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 16
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!