Programma gemist?

De Dorpsdokter gemist?

07-02-2011 19:25

De Dorpsdokter - Aflevering 131

Jochem en zijn moeder komen bij dokter Roelof. Jochem heeft een loopoor en blijkt resistent voor bepaalde antibiotica. Hij en zijn zusje vinden het zo leuk, dat ze eigenlijk niet meer naar huis willen. De heer Penning komt bij dokter Rosemarie omdat hij is gevallen tijdens wintersport en een bult op zijn been heeft. Het vocht wordt er uitgehaald. Dokter Roelof gaat op visite in woon- zorgcentrum Het Kerspel. Hij bezoekt verschillende patiƫnten, zoals mw. Alberts, die plekjes op haar voorhoofd heeft en mw. Wiltinge die een bromtoon in haar oor hoort. Bij dokter Piet komt de plaatselijke slager Lantinga die bijna zijn vingertoppen heeft verloren. De jonge Jowi Brand heeft last van kloofjes tussen zijn billen en komt met zijn moeder dokter Rosemarie om raad vragen. Bij dokter Piet komt Ruben Ebbeling, die heel erg verkouden is en erg veel hoest, al drie maanden... Dokter Rosemarie gaat op huisbezoek bij mevrouw Meijerdie een paardenmiddel wil, omdat ze met vakantie naar Rome gaat...
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

De Dorpsdokter gemist

Uitzending gemist van De Dorpsdokter? Hier kun je alle uitzendingen van De Dorpsdokter kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 54
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!