Programma gemist?

10 Jaar Jonger In 10 Dagen gemist?

03-04-2011 10:52

10 Jaar Jonger In 10 Dagen - Voorjaar 2011 aflevering 5

Acht jaar geleden ontmoetten Natasja en Calvin elkaar op het werk. In 2007 trouwen ze. Niet lang hierna slaat het noodlot toe. Als Natasja 40 weken zwanger is wordt hun eerste kindje, Jolie, dood geboren. Dit overweldigende verdriet neemt hun levens over en nu, 3 jaar later, is dat nog steeds het geval. Natasja en Calvin hebben moeite met het verlies te accepteren. Hierdoor zijn ze verder uit elkaar gegroeid. Inmiddels hebben ze een tweede kindje, Noah, en is de derde op komst. De zwangerschap is een zenuwslopende periode voor beide en ze durven pas echt blij te zijn als het kindje er eenmaal is. Als Natasja en Calvin genieten voelen ze zich schuldig tegenover Jolie. Onze coaches gaan ze helpen deze gevoelens achter zich te laten zodat ze vol goede moed de toekomst in kunnen gaan.
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

10 Jaar Jonger In 10 Dagen gemist

Froukje de Both maakt zich in 10 Jaar Jonger in 10 Dagen, samen met drie professionele coaches en een team specialisten, sterk om in tien dagen tijd de klok een decennium terug te draaien. Froukje de Both staat de deelnemende koppels bij en ondersteunt hen tijdens de drastische aanpak.

Uitzending gemist van 10 Jaar Jonger In 10 Dagen? Hier kun je alle uitzendingen van 10 Jaar Jonger In 10 Dagen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 16
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!