Programma gemist?

Alles voor je kind gemist?

22-10-2015 22:10

Alles voor je kind - Alles voor je kind

Een jaar lang volgt Katja de offers die worden gebracht voor die ene carrière, die ene mogelijkheid om door te breken op topniveau.Meer De veertienjarige Justen Beer is met zijn jonge leeftijd al een van de beste breakdancers van Nederland. Al vanaf zijn negende jaar is hij actief in de breakdancewereld en heeft hij al aardig wat prijzen gewonnen. Hij werd bekend bij het grote publiek door zijn deelname aan een YouTube filmpje tegen pesten en een aantal grote tv shows in binnen- en buitenland. Door zijn populariteit is er veel veranderd in het gezin Beer, Justen heeft een hectisch bestaan met veel optredens waar zijn ouders hem bij moeten begeleiden en daar moet al het andere voor wijken. Justen komt uit een groot gezin van vijf kinderen en omdat zijn ouders er ook voor de andere kinderen willen zijn hebben ze al hun eigen hobby's aan de kant gezet. Hun hele leven draait om de kinderen. Justen droomt al van jongs af aan van deelname aan de grootste wereldwijde breakdance battle; De (redbull) BC One. Pas vanaf vijftien jaar mag je deelnemen aan de voorronde in je eigen land. Omdat Justen zo'n uitzonderlijk talent is krijgt hij dit jaar al net voor zijn vijftiende verjaardag een uitnodiging om mee te doen. Justen is de jongste deelnemer ooit, maar zet alles op alles om de wereldwijde finale te halen. Hier zet hij alles voor aan de kant, zelfs school. Door zijn vele afwezigheid gaan de cijfers achteruit en blijft Justen zitten. Justens ouders overwegen zelfs om hem helemaal van school te halen zodat hij zich volledig kan richten op dat wat hij wil: dansen.Minder
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

Alles voor je kind gemist

Uitzending gemist van Alles voor je kind? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Alles voor je kind, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Alles voor je kind gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Alles voor je kind? Hier kun je alle uitzendingen van Alles voor je kind kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!