Programma gemist?

De Dorpsdokter gemist?

14-02-2011 19:25

De Dorpsdokter - Aflevering 132

Reinier begint zijn stage als huisarts in opleiding en leert van dokter Roelof hoe hij een enkel moet verbinden Hij mag oefenen op Anniek van der Linden. Mevrouw van der Punt komt bij dokter Piet met een ontstoken ooglid. Dokter Rosemarie gaat op avontuur in Madagascar en is diep onder de indruk van wat artsen daar doen. Frank de Toom komt bij Roelof en Reinier omdat hij griep heeft en ontzettend moet hoesten. Hij slaapt daardoor erg slecht. Dokter Piet gaat op bezoek bij een mevrouw die vanwege duizeligheid een tijdje in het ziekenhuis lag, maar dat heeft niets opgeleverd. Ze kan daardoor bijna niet kan lopen. Roelof spuit een paar oren uit bij de heer Reitsma, omdat hij al een tijdje slechter hoort.
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

De Dorpsdokter gemist

Uitzending gemist van De Dorpsdokter? Hier kun je alle uitzendingen van De Dorpsdokter kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 54
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!