Programma gemist?

2Doc: Open Heart gemist?

22-10-2015 23:49

2Doc: Open Heart - 2Doc: Open Heart

Acht zieke Rwandese kinderen laten hun families achter om een reis op leven en dood te maken naar Soedan, waar ze als een van de weinigen een gratis openhartoperatie kunnen ondergaan.Meer Acht zieke Rwandese kinderen laten hun families achter om een reis op leven en dood te maken naar Soedan, waar ze als een van de weinigen een gratis openhartoperatie kunnen ondergaan. Dit geavanceerde Salam Center is het enige ziekenhuis in heel Afrika waar gratis hartoperaties worden uitgevoerd. Dr. Emmanuel Rusingiza, een van de twee pediatrische cardiologen in heel Rwanda, en de Italiaanse Dr. Gino Strada, het eigenwijze doortastende hoofd van het Salam Center, moeten niet alleen vechten voor de levens van de kinderen, maar ook voor de financiƫle toekomst van het ziekenhuis. De omstreden Soedanese president Omar al-Bashir komt op bezoek om over de financiƫn te praten, waarbij ze hameren op hun uitgangspunten: Salam Center vindt dat een geneeskundige behandeling een fundamenteel en onvervreemdbaar recht is, dat voor iedereen op de wereld toegankelijk en gratis moet zijn. Open Heart won de Academy Award voor beste korte documentaire en was een van de publieksfavorieten op IDFA 2012.Minder
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

2Doc: Open Heart gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Open Heart? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Open Heart, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Open Heart gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Open Heart? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Open Heart kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!