Programma gemist?

De Dorpsdokter gemist?

21-02-2011 19:25

De Dorpsdokter - Aflevering 133

Een kennismaking met drie nieuwe artsen: Roelof Moes, Piet Speelman, en Rosemarie Poutsma die in dienst is bij Roelof en Piet. Ze hebben een praktijk in Nijeveen, een landelijk dorp in de provincie Drenthe. Nijeveen heeft ongeveer 3600 inwoners en maakt sinds 1998 deel uit van de gemeente Meppel. De praktijk is op twee locaties, de woonhuizen van Roelof en Piet, maar de patiƫnten zijn bij alle drie de artsen ingeschreven. In de boerderij van Roelof is ook de apotheek gevestigd. Alle drie hebben ze bewust gekozen voor een kleinschalige praktijk. Bij de familie Melle is een tweeling geboren. De zevende tweeling in twee weken tijd in het ziekenhuis in Meppel. Piet en huisarts in opleiding Reinier gaan op kraamvisite. De heer Heerde loopt 500 kilometer in twee maanden om zijn doorbloeding te verbeteren. Hij komt met een blessure bij Rosemarie. De heer van der Heiden komt bij Roelof met rugklachten. Een kennismaking met Detje, die uitlegt hoe alles in de apotheek werkt.
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

De Dorpsdokter gemist

Uitzending gemist van De Dorpsdokter? Hier kun je alle uitzendingen van De Dorpsdokter kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 54
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!