Programma gemist?

Beth Shoshanna gemist?

25-10-2015 13:42

Beth Shoshanna - Beth Shoshanna

Alles lijkt voorspoedig te gaan in en rond 'Het huis van de Roos', maar zoals het spreekwoord zegt: 'er bestaan geen rozen zonder doornen'.Meer Alles lijkt voorspoedig te gaan in en rond 'Het huis van de Roos', maar zoals het spreekwoord zegt: 'er bestaan geen rozen zonder doornen'. Dat is in Deventer de synagoge, ingewijd in 1892 en een typisch voorbeeld van de Oriƫntaalse bouwstijl met sterke Moorse invloeden die verwijst naar de Taifa van Toledo, de stad in Spanje die voor 1492 Arabisch was. Joden, moslims en christenen leefden in harmonie en de davidsster en combinatie met halve sikkels verwijst in Deventer naar die vreedzame co-existentie. Het gebouw staat te koop, maar de Joodse gemeenschap kan het vooralsnog niet betalen. Wie komt er in, wie mag er in of zal er naar het poldermodel gedeeld moeten worden.Minder
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

Beth Shoshanna gemist

Uitzending gemist van Beth Shoshanna? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Beth Shoshanna, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Beth Shoshanna gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Beth Shoshanna? Hier kun je alle uitzendingen van Beth Shoshanna kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!