Programma gemist?

City folk gemist?

25-10-2015 15:59

City folk - City Folk

Internationale serie uitzendingen over het wezen van de veelkleurige, multiculturele stad. Met portretten van Lea Fürth Kriesbacher, Durda Grozaj en Ousamane Mara uit Zagreb.Meer Met: Lea Fürth Kriesbacher (87) is een opgewekte oude dame met een bijzondere hobby: moppen tappen. Ze is drie keer getrouwd geweest in haar leven en wordt ook wel 'de vrolijke weduwe' genoemd. Haar laatste huwelijk was ronduit een ramp. Ze mocht nergens naar toe en voelde zich opgesloten in huis. Sinds de dood van haar laatste man voelt ze zich bevrijd en geniet ze met volle teugen van het leven. Niemand zou vermoeden dat achter Lea's vrolijke gezicht een dramatisch verleden schuil gaat. Ze is overlevende van de Holocaust, omdat ze wist te ontsnappen tijdens het transport naar Auschwitz. * Durda Grozaj werd weduwe toen ze 32 was. Ze dacht dat dit wel het dieptepunt in haar leven zou zijn, maar ze moest aan den lijve ervaren dat sommige mensen blijkbaar zwaarder door het noodlot worden getroffen dan anderen. Als alleenstaande moeder die voor twee kinderen moest zorgen, stortte ze zich volledig in haar werk. Want haar bescheiden maandinkomen betekende alles voor haar. Maar het bedrijf ging failliet door dubieuze transacties van het management. Samen met 500 vrouwen stond Durda op straat. Ze besloot in hongerstaking te gaan. * Ousamane Mara was een veelbelovende basketballer, maar hij stopte er mee uit teleurstelling over de organisatie van het Kroatische basketball. Op dit moment werkt hij in een bar. Daar werd hij op een nacht aangevallen door een aantal dronken mannen en in coma geslagen. Hij is nog steeds bang dat zijn zwarte huid opnieuw geweld tegen hem zou kunnen uitlokken. Hij is vooral bezorgd vanwege zijn kinderen. Hij heeft twee kinderen bij twee verschillende moeders voor wie hij zoveel mogelijk tijd vrij probeert te maken.Minder
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

City folk gemist

De internationale variant van Urbania.

Uitzending gemist van City folk? Hier kun je alle uitzendingen van City folk kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 79
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!