Programma gemist?

Focus: Alles over calorieën gemist?

25-10-2015 19:16

Focus: Alles over calorieën - Focus: Alles over calorieën

Calorieën zijn de 'taal' van veel diëten en methodes om gezond te eten. Dokter Chris van Tulleken gaat op zoek naar de waarheid over calorieën.Meer Calorieën zijn de 'taal' van veel diëten en methodes om gezond te eten. Maar de getallen die op verpakkingen staan, zijn niet altijd even betrouwbaar. Overal, van boerderij tot levensmiddelenfabriek gaat dokter Chris van Tulleken op zoek naar de waarheid over calorieën, en trekt daarbij alles in twijfel wat wij dachten te weten. Met de hulp van voedingsdeskundigen en koks ontdekt Chris dat een doorbakken biefstuk meer calorieën bevat dan een kort gebakken exemplaar, dat aardappelpuree minder calorieën bevat als je er dubbelgeslagen room aan toevoegt, en leert hij de keukengeheimen waarmee je 360 calorieën van een maaltijd afhaalt zonder maar één ingrediënt te veranderen. Een uitzending vol verrassingen, waardoor we op een totaal nieuwe manier tegen calorieën gaan aankijken. Weg met al die dieetrages, Alles over calorieën onthult dat je niet minder hoeft te eten, als je maar weet hoe je verstandiger moet eten.Minder
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

Focus: Alles over calorieën gemist

Uitzending gemist van Focus: Alles over calorieën? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Focus: Alles over calorieën, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Focus: Alles over calorieën gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Focus: Alles over calorieën? Hier kun je alle uitzendingen van Focus: Alles over calorieën kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!