Programma gemist?

Puberruil gemist?

27-10-2015 19:55

Puberruil - Puberruil

Pubers ruilen voor een paar dagen van leven. Ze stappen in de wereld van een leeftijdsgenoot, komen terecht in een nieuw gezin en nemen de hobby's en vrienden van de ander over.Meer Koen volgt als een van de weinige jongens de opleiding verpleegkunde, zodat hij later bij de ambulance aan het werk kan. Dat hij met bijna alleen maar meiden in de klas zit, is voor Koen geen probleem. Hij is een echte ladiesman en oefent regelmatig met flirten in de kroeg tijdens 'de derde helft'. Maar ook tijdens de eerste en de tweede helft is Koen actief en staat hij zijn mannetje op het hockeyveld als keeper van de A1. Daarnaast slaat hij ook graag een balletje op de golfbaan. Werken daar heeft Koen geen tijd voor, maar gelukkig is dat ook niet nodig, hij heeft genoeg te besteden. Maar goed ook, want Koen ziet er graag verzorgd uit: nette schoenen, knap bloesje van een goed merk, mooi horloge en zijn halflange haar piekfijn naar achteren gekamd. Zo toert hij geregeld met zijn vrienden op de scooter door zijn woonplaats Veghel waar hij met zijn moeder en zusje woont. Zijn broer zit op kamers en zijn vader woont sinds de scheiding een paar honderd meter verderop, toch blijft het moederskindje Koen graag nog even bij zijn moeder wonen. Tjitse woont na de scheiding van zijn ouders ook bij zijn moeder, in een ouderenflat in Leeuwarden. Ze hebben het samen niet breed, vroeger hadden ze zelfs schulden en haalden ze hun boodschappen bij de voedselbank. Inmiddels gaat het beter maar is er nog wel iemand die hun uitgaven in de gaten houdt. Door hun beperkte budget is Tjitse's moeder erg creatief geworden en staat hun woning vol met gevonden en opgeknapte spulletjes. Toch komt Tjitse niet echt iets te kort, want met zijn bijbaantje als pizzakoerier verdient hij genoeg om kleding te kopen en de sportschool te betalen. Daar traint hij samen met zijn vrienden meerdere keren per week om aan zijn brede body te werken. Die meent hij goed te kunnen gebruiken voor zijn toekomstdroom, Tjitse wil graag het leger in.Minder
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

Puberruil gemist

Uitzending gemist van Puberruil? Hier kun je alle uitzendingen van Puberruil kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 43
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!