Programma gemist?

Door de Balkan heen gemist?

31-10-2015 12:20

Door de Balkan heen - Door de Balkan heen

Onder de noemer MO Doc brengt de Moslim Omroep verdiepende documentaires waarin relevante thema's uitvoerig worden behandeld.Meer Onder de noemer MO Doc brengt de Moslim Omroep verdiepende documentaires waarin relevante thema's uitvoerig worden behandeld. In de 19e eeuw stichtten meeste Balkanvolkeren hun eigen staten. Zo ontstonden o.a. Montenegro en Albanië. In 1912 en '13 voerden de nieuwe landen samen oorlog tegen het Ottomaanse rijk. Ze wisten de Ottomaanse bestuurders uit de Balkan te verdrijven. Dat delen van de Balkan onder Ottomaans bestuur zijn geweest, verklaart waarom er nu moslims in de Balkan wonen. Eén van die landen waar veel moslims wonen is Montenegro. Dit groene land van Europa, dat veel heeft meegemaakt is sinds 2006 een onafhankelijk land. De moslimminderheid leeft in vrede met andere volkeren. We zullen in deze documentaire een kijkje nemen in dit jongste land van Europa.Minder
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

Door de Balkan heen gemist

Uitzending gemist van Door de Balkan heen? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Door de Balkan heen, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Door de Balkan heen gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Door de Balkan heen? Hier kun je alle uitzendingen van Door de Balkan heen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!